Shadow
Slider

Pörssin ulkopuoliset varaosamarkkinat

Scanelit on jo yli 15 vuotta toiminut yritys joka on erikoistunut henkilöautojen ja kaupallisten kuljetusten ajoneuvojen varaosien valmistukseen. Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita telin, transmission, rattiohjauksen, moottorin komponenttien ja monen muun huoltamiseksi. Toimintamme vuosien aikana on saanut tunnistuksen autoilijoilta ja ammattilaisilta. Toimintatapamme on antanut asiakkaidemme keskuudessa luottamuksen koko maailmalla. 

Missiomme on tuottaa autojen varaosia johdannaismarkkinoille, jotka eivät ole huonompia kuin alkuperäiset varaosat, jotka tehdään kuljettimissa. Siksi tehtaillamme on käytössä laadunvarmistuksen tuotantosertifikaatit TS 16949, QS 9000 ja ISO 9001:2008. Sen lisäksi insinööriosastomme seuraa valmiiden tuotteiden vastaavuutta niille asetteuihin rakenteellisen arvoihin.

Tiedämme, mitä asiakkaamme tarvitsevat ja työstämme koko ajan tuotantoprosessien kehittämistä, ylläpidämme korkeata laatua ja laajennamme valikoimaa ja optimointia reagoiden markkinoiden toiveisiin. Asiakkaiden tyytyväisyys on yrityksemme perustavoite.

Valmistus

Tieteellinen ja käytännöllinen osaaminen valmistusprosessin parantamiseksi.

Vastuu

Ymmärrämme työntekijöiden tarpeet tehokasta työtä varten.

Ympäristö

Huolehdimme luonnosta ja ihmisistä torjuaksemme vahingon planeetallemme tulevia sukupolvia varten.

Tuotteiden laajuus

Scanelit-tavaroita on 31 ja 2000 nimitystä kahdessa itsenäisessä tuotemerkissä: Torque ja Grand Prix. Eikä se ole yliraja. Tiedämme, että innovaatioita eivät rajoita insinöörikeksinnöt ja valikoiman yksinkertainen laajennus.

Joka päivä tehtävämme on asettaa uusia tavoitteita ja saavuttaa niitä. Joka päivä tiimimme tekee tiiviisti työtä innovaatioiden luomiseksi toimintamme kaikilla aloilla. Kehitämme uusia tuotteita luoden uusia teknologioita tai parantaen olemassa olevia sekä strategian tavoitteiden saavuttamiseksi että ympäristön vakauden turvaamiseksi.

Tuotannon optimointi, uusien materiaalien tutkiminen ja uusien teknologioiden omaksuminen ylläpitävät yhtenäistä ja vakaata elinkaarta koko tuotteessa riippumatta sen tavoitteesta tai rakenteesta. Samalla jokainen innovaatio on suunnattu

  • Turvallisuuteen

  • Haitallisten päästöjen vähentämiseen

  • Resurssien säästöön

Tämä on tulevaisuutemme yhteinen tavoite pitkällä tähtäimellä.