Yritys

Scanelit perustettiin vuonna 2002. Siitä lähtien palveluksessamme ovat olleet autoalan eri ammattilaiset. Tiimin insinöörikokemuksen myöten saimme vakaan asemamme autokomponenttien kilpailumarkkinoilla. Kokonaismenettely ja integroitujen ratkaisujen käyttö edistää korkeata tehokkuutta ajoneuvojen tuottavuudelle, joissa on tuotteitamme osien koko syklillä.

Yhtiömme missio on tukea laadun korkeita standardeja, pätevyyttä, ja huolehtia ympäristöstä sekä pyrkiä jatkuvaan kehittämiseen, opiskeluun ja uudistamiseen.

Pyrimme harjoittamaan liiketoimintaamme maksimaalisella taloudellisella ja sosiaalivastuulla näyttäen avoimuus- ja tiimityöperiaatteet, sekä yhteiset oikeudet ja mahdollisuudet yhteistyökumppaneillemme ja asiakkaillemme, työntekijöillemme ja yhteiskunnalle kokonaisuudessaan. Asioiden etiikka perustuu läpinäkyvyys- ja avoimuusperiaatteisiin, jotka koskevat tuotanto-, kilpailu- ja kauppaketjun jokaista osallistujaa.

Kehitys

Omassa insinöörija rakennetoimistossamme luomme koko teknisen dokumentaation tuotteistamme. Tutkimme jokaista autoa, sen mukautumista paikallisilla sekä maailman markkinoilla, ja luomme nimenomaan ne osat jotka ovat tarvittavia kuluttajille. Aineopin asiantuntijat valitsevat raaka-aineita, joka sopii optimaalisesti auton rakenteellisiin ominaisuuksiin edistäen OEM-tuotteiden vastaavaa laatua.

Tuotanto

Maailman talouden globalisaatioehdoissa tehtaamme sijaitsevat koko maailmalla. Käytämme yhteisiä periaatteita laatu-, tuotanto- ja toimitustuotteillemme. Sitä varten jokaisella tuotantoalueella on omat tuotantosertifikaatit laadunvarmentamista varten TS 16949, QS 9000 ja ISO 9001:2008. Standardien tiukka noudattaminen antaa vuodesta vuoteen mahdollisuuden ylläpitää varaosiemme hyvää laatua.

Testit

Tiedämme, kuinka tärkeätä on olla päästämättä markkinoille puutteellisia tuotteita, siksi loimme oman laboratorion koskien valmisten tuotteiden valvontaa, jossa käytämme vain nykyaikaisia erittäin tarkkoja laitteita. Johtavien koealueiden yhteistyössä koko maailmalla teemme tuotteistamme parhaan. Tuotteemme sertifioidaan kaikille markkinoille, joille pääsemme.

Scanelit hoitaa suunnittelu-, kehitys- ja aineiden valintatyöt. Torque ja Grand Prix-brändeillä on johtava asema autojen
varaosien johdannaismarkkinoilla.

Tavoitteemme on edistää tuotteiden tehokkuutta käytön aikana. Sitä varten seuraamme tuotteidemme sykliä yhdessä
jälleenmyyjiemme kanssa reagoiden aluemarkkinoiden toiveisiin ja vaateisiin, sekä oikaisemme ja optimoimme tuotevalikoimaa.

Globaali johtaminen tiiviissä työssä aluemarkkinoiden kanssa on tehokas tapa luoda ihannetarjous joka autoilijalle.